DITT LIVS RESA

LEROS MED MERETE MAZZARELLA 8-15.9.2018

Är du nyfiken på vad det vill säga att skriva essäistiskt? Har du ett ämne som du kanske redan en tid haft lust att förmedla till en större krets? Då har du nu möjlighet att få hjälp med att utveckla och gestalta det.

VANDRA I VARMA VINDAR

VANDRA I GÖRAN SCHILDTS FOTSPÅR 6-13.10.2018

Förläng den finländska hösten genom att vandra på Leros i oktober. Vindarna i oktober är ännu varma och vädret passar ypperligt för vandringar i Leros böljande landskap. Vi följer de uråldriga rutterna som herdarna har trampat upp i bergen. Samma stigar som Göran Schildt utforskade under sina dagliga vandringar på 80 och 90 talet.

DET EGEISKA KÖKET

KULINARISK RESA TILL LEROS 29.9-6.10.2018

Under jubileumsåret 2017 - Göran Schildt 100 - ordnades den första kulinariska resan tillsammans med Aegean Cuisine. Målsättningen var att skapa en resa vars innehåll var starkt förankrat i den äkta egeiska mattraditionen.

UPPLEV DET GRÖNA GREKLAND - PÅ LEROS

VANDRA I GÖRAN SCHILDTS FOTSPÅR 22-29 APRIL 2018

”Vill man göra en utfärd iland för att bestiga en bergstopp eller undersöka antika ruiner är det bäst att passa på innan dagen blir för het. Det är inte lätt att ta sig fram i den oländiga terrängen bland stickande buskar och farliga branter....” (Göran Schildt, ”Farväl Daphne” 1987).

Ditt livs resa 16-23.9.2017

LEROS MED MERETE MAZZARELLA

Är du nyfiken på vad det vill säga att skriva essäistiskt? Har du ett ämne som du kanske redan en tid haft lust att förmedla till en större krets? Då har du nu möjlighet att få hjälp med att utveckla och gestalta det.

Det egeiska köket 14-21.10.2017

KULINARISK RESA TILL LEROS

2017 är jubileumsår på flera än ett sätt; Finland fyller 100 och så gör även Göran Schildt.
Jubileumsåret till ära samarbetar Villa Schildt med Agean Cuisine för att förverkliga en kulinarisk resa förankrad i den äkta egeiska mattraditionen.

Vandringsresan ”Vandra i Göran Schildts fotspår" 30.9-7.10.2017

Ta tillfället i akt och tillbringa en vecka i oktober med att vandra i Göran Schildts fotspår.
Upplev Leros böljande landskap medan vi följer ”Johanniterriddarnas rutt” runt den gamla borgen. Låt dig fascineras av ”Skönheten och odjuret” när vi vandrar högt uppe på berget Toutouras rygg.
villa logo